Veranderingen ! 
In de komende weken zal de naam Vakcolor
veranderen in Loxley Colour.We Veranderen

 De naam Vakcolor zal in de komende weken worden veranderd in Loxley Colour. Wij zullen binnenkort onder dezelfde naam verder gaan als ons moederbedrijf Loxley Colour, gelijktijdig zal de nieuwe website met een nieuwe selectie van producten en diensten beschikbaar zijn. Dit lijkt misschien een grote verandering, maar we beloven je dat je niet teleurgesteld zult zijn! Je favoriete producten zullen nog steeds beschikbaar zijn en er veranderd niets aan de kwaliteit en service die je van ons gewend bent.
1. Wanneer gaan de dingen veranderen?

We zullen binnenkort omschakelen naar de naam Loxley Colour. Wij zullen je op de hoogte houden zodat de overgang geen verrassing zal zijn! Wij zullen je via de Vakcolor nieuwsbrief en op onze website voorafgaand aan deze verandering informeren.

2. Zal het productassortiment veranderen?

Het assortiment zal groter worden! Al de Vakcolor producten zullen nog steeds verkrijgbaar zijn, maar sommige zullen een andere naam krijgen wanneer we Loxley Colour worden. Maak je vooral geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je weet hoe je producten voortaan gaan heten. Je krijgt ook toegang tot een groot aantal nieuwe albums, wanddecoraties en meer onder Loxley Colour. Dit is een geweldige kans om je aanbod uit te breiden en nieuwe markten aan te boren.

3. Hoe kan ik contact opnemen met Loxley Colour voor ondersteuning?

Als je in Nederland of België bent gevestigd, kun je contact opnemen met onze klantenservice op cs@loxleycolour.nl. Als je in Duitsland bent gevestigd, neem dan contact met ons op via cs@loxleycolour.de voor hulp en ondersteuning.